Wie is Loutje Bosch?

Portretfoto Loutje Bosch kindercoachIk ben Loutje Bosch, en woon in het buitengebied van Berkel-Enschot met mijn man en twee (weekend-vakantie) pleeg kinderen (broertjes van inmiddels 15 en 13 jaar), Maske, een doerak van een hondje, de twee poezen, JuffieJuf en Blinky en de kippen Harriet, IeneMien en den Stert. En Harrie de haan

Na 40 jaar in het (kinder)theater werkzaam te zijn geweest als maker, creator, speler, muzikant, manager, danser, regisseur, zanger, besloot ik dat het tijd was voor iets anders. Daarom ben ik bij Sonnevelt-opleidingen  van november 2011 tot april 2013 de opleiding Psychologie in de Praktijk en aansluitend de beroepsopleiding tot Kindercoach gaan volgen en met succes afgerond.

Inmiddels is mijn praktijk aan huis, Lout4Kids, van start gegaan. Mijn uitgangspunt: “ zorg dragen dat elk kind een kans krijgt zich evenwichtig te ontwikkelen en in zijn/haar kracht (terug)komt” kan ik zeker kwijt in mijn nieuwe professie.

Naast werken is er nog meer in het leven dat mij gelukkig maakt. Ik houd van lezen, dansen, tuinieren, wandelen, theater bezoeken én zélf muziek maken. Ik speel sinds mijn 7e levensjaar viool en vanaf mijn 24ste ben ik daarnaast saxofoon gaan spelen. De viool speelt vooral nog steeds mee in de kindervoorstellingen, en de saxofoon bespeel ik vooral in mijn bandje: De Fanfaretten.